Sjælen bag figurerne

Fordi kvindekroppen er smuk unik stærk utrolig

Graviditeten er den mest magiske tid i en kvindes liv. De ændringer som kroppen gemmengår for at vokse det lille liv i maven er helt komplekse og utrolige.

Er du ligesom os og elsker at gemme på minder og forevige særlige tider i dit liv på helt unikke måde, så er du landet det helt rigtige sted. Idéen startede dengang Bianca var gravid med sin første i 2018, hvor det slet ikke var muligt at få lavet sådanne statuetter i Danmark men samtidig var der lige langt nok at tage til udlandet som højgravid for at få foreviget sin krop. Drømmen blev gemt væk af vejen og tiden som nybagt mor susede afsted. Da hun så ventede nummer to som også var den sidste var hun simpelthen nødt til at forevige momentet. Og sådan kom Forevig Liv til verden. Imellem Biancas to graviditeter blev Trine også gravid og fik to smukke børn. Tiden som gravid var også en hun inderligt ønskede at forevige. Disse to kvinder mødte hinanden og en gnist og passion for projektet og for kvindekroppen førte dem sammen og skabte det univers af hyldest, kærlighed og kropspositivitet som Forevig Liv er. 

Statuette | 3d figur | figurine | Gravid mave statue

Værdier

Tanken bag Forevig Liv er at vise kvindekroppen den hyldest den fortjener. Graviditeten er ikke er en dans på roser for alle, men alle vordende mødre fortjener at blive hyldet og mindes graviditeten på en helt unik måde.

En hyldest til kvindekroppen

Den proces som kvindekroppen gennemgår ved en graviditet er helt utrolig og mageløs.

Et holdbart minde for livet

En statuette kan du nyde i mange år og den udgør et smukt og holdbart stykke brugskunst.

Et unikt & håndlavet kunstværk

Vi sætter en dyd i at hygge om hver enkelt figur, så de afspejler lige præcis din krop og dine ønsker.

gravid statuette figurine 3d figur

Kvinderne bag statuetterne

Hej, mit navn er Bianca og jeg er en af kvinderne bag Forevig Liv 👋🏼
Jeg er mor til to fantastiske piger og lige siden jeg blev gravid med min første har jeg vidst at jeg ønskede at forevige den særlige og til tider hårde tid på en helt særlig måde. Og da jeg havde født min mindste pige sprang jeg ud i dette eventyr.
Med min baggrund inden for design, en mand der er fuldstændig fascineret af 3d print, en spandfuld tålmodighed og en kæmpe forkærlighed og beundring af kvindekroppens utrolige styrke og skønhed startede jeg Forevig Liv som et passionsprojekt med det ønske at kunne forevige en helt speciel tid i kvinders liv.
Jeg er mor til to, og i begge mine graviditeter er jeg blevet forbløffet over, hvor stærk og utrolig kvindekroppen er. Lige så hårdt det er at være gravid – lige så magisk er det ✨ Hver graviditet er noget helt særligt, hvor mor og barn dag for dag og time for time lærer hinanden at kende 🤍

Jeg ville ønske, at jeg selv havde kendt til statuetterne da jeg var gravid og havde foreviget mine graviditeter med statuetter – en unik for hver graviditet 💜 Så det må blive til et par genskabelser 😉

Jeg glæder mig meget til at være med til at forevige jeres gravide maver med unikke håndlavede statuetter 
 

Hvordan bliver din statuette lavet?

Scanning

Første step er at scanne din gravide krop

Først scanner vi dig med en 3d scanner, som fanger alle detaljerne på din smukke gravide krop.

Materialevalg

Andet step er at vælge designet på din statuette

Dernæst designer du din figur præcis som du ønsker den og vælger farve, effekt samt stang og sokkel.

3d printning

Tredje step er at printe din statuette på 3d printer

Når du er taget hjem og gør klar til den lille kommende baby, finjusterer vi din scanning og printer den i bioplast på vores 3d printer.

Finish

Sidste step er at give din statuette den ønskede finish

Slutteligt færdigbehandler vi din statuette med præcis det finish du har valgt samt monterer den på din valgte sokkel.

gravid statuette figurine 3d figur

Kunne du tænke dig at få din egen personlige statuette?

Book din tid nu eller kontakt os, hvis du skulle have nogen spørgsmål

Indkøbskurv