Har du nogle spørgsmål?

Find svar på dine spørgsmål her

Du kan i princippet blive 3d scannet på alle tidspunker i graviditeten, men vi anbefaler at du bliver scannet omkring uge 32-36, da din babybule vil være tydelig og flot rund på dette tidspunkt. Du kan sagtens blive 3d scannet efter uge 36, den eneste grund til vi anbefaler disse uger, er blot så det ikke er for tæt på termin, så du ikke risikerer at gå i fødsel før din 3d scanning. Men vi har både scannet kvinder som var 20 og 40 uger henne.

Nej. En 3d scanner fungerer præcis som et almindeligt kamera, blot med den forskel at den tager mange flere billeder i sekundet for at opfange dybden. Desuden er min 3d scanner udviklet til sundhedssektoren.

3d scanningen foregår ved at du står så stille så muligt i en posering som du ønsker (vi vejleder gerne i, hvilke poseringer som fungerer rigtig godt). Vi scanner dig så ved at gå langsomt rundt om dig så 3d scanneren kan opfange alle din krops detaljer.

Jordemødrene har sat 15 minutter af til 3d scanningen, hvoraf selve scanningen tager 2 minutter, så du har masser af tid til at vælge posering. Se gerne under “book tid” for inspiration til posering.

Du bestemmer selv om du ønsker at have bh på eller ej under scanningen. Det kommer an på, hvad du er tilpas med og hvilket udseende du ønsker på din statuette. Ønsker du at man kan se brystets detaljer kan det bedst opnås uden bh eller med en tynd bh, som sidder til i kavalergangen. Vi anbefaler desuden at du har seamless trusser på, så der ikke er nogle irriterende trussekanter der trykker. Hav meget gerne en elastik med til at sætte håret op, så det kommer væk fra nakken.

Din krop er smuk præcis som den er! Og den er ved at udrette et lille mirakel. Når det så er sagt, kan vi godt lave smårettelser og finjustering på din scanning.

Statuetterne bliver produceret på en 3d printer med et 100% genanvendeligt plastmateriale og indeholder ingen giftige kemikalier. Det er meget holdbart og slidstærkt.

Vi har forskellige grundfarver samt forskellige effekter, som kan sammensættes i et hav af muligheder. Når du designer din statuette, kan du se alle vores designmuligheder som grundfarver, effektfarver, beskæring af figur og farve på stang. Når du bliver scannet hos os eller hos en af vores jordemødre har du desuden mulighed for at se og føle på et lille udvalg af figurer. Du er også altid velkommen til at kontakte os hvis du har nogle særlige ønsker.

Din statuette bliver normalt sendt indenfor 4-6 uger efter du har bestilt den, men ved særdeles travlhed, kan der gå lidt længere tid. Du modtager en mail, når din statuette er klar til at blive sendt.

Vi har base i Odense, hvor vi har vores værksted og hvor vi selv scanner. Men vi har lavet samarbejder med jordemødre rundt omkring i Danmark, så du har mulighed for at blive 3d scannet tættere på dig. Find scanningssted tæt på dig her

Det kan du i hvert fald! Vi kan nemlig  genskabe din gravide figur ud fra en scanning af din krop som den er nu samt billeder af din mave for et lille tillæg, hvis du ikke nåede at få lavet en figur mens du var gravid

gravid personlig statuette figurine 3d printet figur

Fandt du ikke hvad du søgte?

Du er altid velkommen til at skrive en mail og så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt!

Indkøbskurv